Hääkuvaus Osmi & Simo 25.7.2015

| 17.11.15 | Hääkuvaus

Rennot häät Jyväskylässä, Hääkuvaus Osmi & Simo

Osmin ja Simon häitä juhlittiin Jyväskylässä 25.7. Allekirjoittaneelle toimeksiantona oli kuvata vihkiminen Jyväskylän kaupungin kirkossa kirkossa ja hääjuhla Pelimannitalolla, Palokassa. Hääkuvausaika muotoutui 5 tunnin pituiseksi.

Otsikkokuvaksi valitsin poikkeuksellisesti ryhmäkuvan, koska idea oli lähtökohtaisesti kiva. Jokainen voi mielessään miettiä, näyttääkö ryhmä sydämeltä, jota lähdettiin toteuttamaan. Hieman ohjausta olisi ehkä vaadittu, mutta yritys hyvä kuitenkin. Tällaisen ryhmäkuvan ottaminen vaatii avustajaa, joka ohjaa häävieraita oikeaan paikkaan. Bestman tai kaaso yleensä on paras tähän hommaan. Ja sen hankalampi toteutettava, mitä isompi porukka. Jälkeen päin ajateltuna, pihaan olisi voinut piirtää tikulla muodon näkyviin hääyleisöä varten. Seuraavissa häissä kuvataan sitten se täydellinen ryhmäkuva.

Nämä häät olivat kuvaajalle juuri sellaiset, jota aina odottaa. Hääpari oli rento, vapautunut ja luontevia kameran edessä. Hääjuhla sopivan väljä aikataulultaan ja hääväki osasi nauttia juhlasta. Hyvä hääkeikka näkyi myös kuvamäärässä ja toivottavasti myös kuvien laadussa.

Hääpotretti, hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen
Hääkuvaus by Henry Moilanen

Hääpotretit kuvasimme Harjun portaissa. Kaupungin kirkosta kuvauspaikalle kurvaa nopeasti ja kuvausmahdollisuuksia miljöössä on riittävästi. Päivä oli kirkas, mutta varjopaikkoja löysimme potreteille kivasti. Juhlaa vietettiin Pelimannitalolla Palokassa. Pelimannitalo on kunnostettu muutama vuosi sitten ja tarjoaa kuvaajalle mukavasti erilaisia mahdollisuuksia kuvata tapahtumia. Isot ikkunat auttavat sisäkuvien kanssa, eikä salamaa kesällä juuri tarvitse käyttää. Piha on hieman pieni, mutta perhepotrettipaikka kuitenkin löytyy pienellä vaivalla.

Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen
Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen
Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen
Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen
Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen
Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen

Detaljit

Hääkuvaukseen meni hääpäivänä kaiken kaikkiaan aikaa 6 tuntia, joista 1 tunti matkoihin. Toimistolla viimeistelin vihki- ja juhlakuvat kahteen eri kokoon ja poltin ne asiakkaalle toimitettavalle levylle (~6 tuntia). Toimitettavia kuvia kertyi levylle 218 erilaista. Suurin osa värikuvia, 10 % mustavalkoisia. Jos hääpari haluaa, teen kaiken värikuvina. Monesti pari luottaa kuitenkin kuvaajan silmään, jolloin toimitan kuvat oman maun mukaan.

Valokuvaaja kiittää hääparia hienosta juhlapäivästä _o/

Hääkuvaus Osmi & Simo, Valokuvaaja Henry Moilanen

Henry Moilanen

Valokuvaava sisällöntuottaja

Puh: 0445551744
Email: henry[at]hesu.fi

Pin It on Pinterest