Hyvää joulua ja kiitos vuodesta 2016

Uutinen

On aika kiittää asiakkaitani vuodesta 2016. Osan kanssa Teistä töitä on tehty pidemmän kaavan kautta, osalle vain kertaluontoisesti. Kiitän saamastani luottamuksesta tehdä töitä juuri Teille, toivottavasti yhteistyömme on ollut hedelmällistä. Ja mielelläni teen töitä myös jatkossakin. Jatketaan ahkeroimista vuonna 2017.

Kiitos myös perheille ja lapsille, joita olen kuvannut kesän ja syksyn aikana. Te olette vastapaino välillä niin totisille sisällöntuotantotöille 🙂 Hääpareja kuvasin vuonna 2016 seitsemän. Sopiva hääjuhlamäärä kesäksi minulle. Kiitos myös hääpareille, kun sain olla osa heidän päiväänsä.

SV-palvelu Henry Moilanen

Lyhyt katsaus menneeseen vuoteen

Vuonna 2016 huhtikuussa vaihdoin osuuskuntayrittämisen viralliseen (y-numero). Sain starttirahan puoleksi vuodeksi, mikä oli sopiva tuki laitehankintoja varten. Uusin kamerarungon sekä studioon hankin kampetta kuvien ottamista varten. Palvelutarjontani laajentui siis studiokuviin. Sisällöntuotantopuolella laajensin verkkokauppa-paketilla. Tarjoan WordPress-pohjaista customoitua suunnittelua yrittäjän tarpeisiin.

Alla vuosi 2016 lukuina:

  • 12 verkkosivustoprokkista
  • Noin 250 tuntia dokumenttia
  • Noin 60 kirjaa / esitettä / logoa tai käyntikorttia
  • 32 valokuvauskeikkaa.
  • Ei yhtään tupakkia

Henry Moilanen

Valokuvaava sisällöntuottaja

Puh: 040 1744 826
Email: henry[at]hesu.fi

Pin It on Pinterest