fbpx

Rakkaimmat raameihin

Perhe- ja lapsikuvaus

Lapsikuvaus studiossa on ehkä perinteisin lapsikuvauksen muoto. Miljöössä kuvaaminen on kuitenkin suositumpaa, varsinkin kesäaikaan. Vauvakuvat voin ikuistaa esimerkiksi kotonanne. Tarjoan lapsi- ja perhekuvia studiossa tai (koti)miljöössä.

#hinnasto | #selaa lapsikuvia | #ota yhteyttä

Perhe-, vauva- ja lapsikuvaus

Lapsikuvaus omassa kodissa voi ehkä kuulostaa hassulta. Oma koti on lapselle kuitenkin tutuin ja turvallisin ympäristö olla, ja ammattikuvaajan kutsuminen paikalle ikuistamaan noita hetkiä on harkinnan arvoinen asia.

Kuvaus ulkona miljöössä on suosittu vaihtoehto, joskin kuvaukset ajoittuvat toukokuu – syyskuu väliselle ajalle. Ulkona kuvattaessa lapsi saa leikkiä vapaasti ja kuviin saadaan raikkautta ja kaunista miljöötä. Kuvaustuokio on mahdollista järjestää miljöössä myös talviaikaan, mikäli olosuhteet antavat sille sijaa.

Lapsikuvaus studiossa on ehkä perinteisin lapsikuvauksen muoto. Studiolla kuvattaessa käytössä on erilaista rekvisiittaa ja leluja. Studiollakaan lapsen ei tarvitse olla liikkumatta ja paikallaan, vaan lapsi saa liikkua melko vapaasti, kuvaajan etsiessä parhaat kuvakulmat.

Lisää kuvia näissä kanavissa

Tarjouksia