Liikkuen läpi elämän -verkkosivusto

Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES tilasi tapahtumalle verkkosivuston, joka on informatiivinen, helppokäyttöinen ja selkeä. Tapahtuman asiasisältö ja tärkeimmät tiedot on löydyttävä helposti. Lähtökohtana sivuston ilmeelle oli graafikon suunnittelema esitemalli. Sivuston julkaisun jälkeen tilaaja halusi itse päivittää sisältöä. Toimitin asiakkaalle käyttöohjeen sivuston ylläpitoa varten sekä kävimme sivuston läpi asiakkaan koneella.

Asiakkaan kanssa sovittiin myös sivuston teknisestä ylläpidosta, jolloin huolehdin sivuston toimivuudesta määräajaksi. Eli WordPress-järjestelmä sekä plugin-ohjelmat pysyvät ajan tasalla (tietoturvallisena). Ylläpitoon kuuluu myös sivuston varmuuskopiointi kerran kuussa.

Yhteistyö Henryn kanssa oli lämminhenkistä ja joustavaa. Henry tarttui toiveisiimme, tarjosi omia ideoitaan ja toteutti verkkosivuston täsmällisesti sovitussa aikataulussa. Sivuston kokoamiseen liittyvä viestintä Henryn kanssa oli vaivatonta ja hän ohjeisti meitä hyvin. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme suositella yhteistyötä Henryn kanssa muillekin.

Emma-Reetta Hämäläinen

Tiedottaja vs, Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma, Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES

Liikkuen läpi elämän -verkkosivusto, toteutus SV-palvelu Henry Moilanen

Pin It on Pinterest