Starttipaketti, Hyvinvoinnin Paalut ja Pilarit

Yrittäjälle sorvattiin starttipaketista omanlainen jättämällä käyntikortti tällä kertaa pois ja esitteestä toteutettiin 6-sivuinen taittomalli (haitari).

Paalula.fi

Paalula.fi eli Hyvinvoinnin Paalut ja Pilarit -sivuston lähtökohtana oli aloittavan yrittäjän esittely sekä palveluiden esille tuominen. Sivuston visuaalisuuden lähtökohtana toimivat yrittäjän studiokuvat. Rauhallinen, mutta yrittäjänsä näköinen sivustoilme toteutui puhtaan valkoisella taustalla ja yhdellä tehostevärillä. Yrittäjä on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, joten SOME-kytkennät ovat näkyvässä roolissa. Blogi avattiin myynti- ja ilmoituskanavaksi sekä tapahtumista tiedottamiseen.

Asiakkaan kanssa sovittiin myös sivuston teknisestä ylläpidosta, jolloin huolehdin sivuston toimivuudesta. Eli WordPress-järjestelmä sekä plugin-ohjelmat pysyvät ajan tasalla (tietoturvallisena). Ylläpitoon kuuluu myös sivuston varmuuskopiointi kerran kuussa.

Logo ja painomateriaali

Logon suunnittelussa pitkä nimi tuotti haastetta. Lähtökohtaisesti sivuilmeeseen sopi parhaiten kevyt, hieman leikkisä logomalli. Yrittäjä myy mm. maaleja, joten sitäkin logossa on aistittavissa. Esitteen haasteena oli moninainen toiminta. Miten saada kaikki luontevasti ja selkeästi esitettyä. 6-sivuinen esitteen kätevyys on, että se menee suht pieneen tilaan ja aukeaa silti A4-kokoisena luettavaksi. Esitteen tyyli noudattelee verkkosivustoa (fontit, värit ja logo).

 

Pin It on Pinterest