Yrityksen toimivat

Verkkosivut

Yrityksesi tarvitsee toimivat verkkosivut. Toteutan helppokäyttöisiä WordPress-verkkosivustoja ja verkkokauppoja. Hakukoneoptimoitu ja selkeä sivusto antaa hyvän startin yrityksen tulevaisuuteen.

#hinnasto | #kysy tarjous | #paketoidut

Tilaa yrityksellesi laadukkaat verkkosivut

Hyvä verkkosivusto on oikeasisältöinen, helppokäyttöinen, visuaalinen ja lisäarvoa tuottava niin yritykselle kuin sen asiakkaillekin. Verkkosivuston vaikeasti avautuva sisältö karkottaa kävijät ja vähentää luottamusta yritystä kohtaan. Hyvin jäsennelty, virheettömällä suomen kielellä kirjoitettu teksti oikeanlaisella kuvamateriaalilla varustettuna saa asiakkaat vakuuttuneiksi yrityksen osaamisesta ja sopivuudesta heille. Yrityksen verkkosivut on yhtä kuin yritys itse.

Pidä asiakkaasi kiinnostuneina

Tämän päivän yrityssivusto on dynaaminen. Sivuston säännöllinen päivittäminen ja uuden sisällön luominen pitää asiakkaat kiinnostuneina yrityksesi toiminnasta. Tiuhaan päivittyvä sisältö (blogi) tuo sivuille kävijöitä ja auttaa hakukonenäkyvyyteen merkittävästi. Verkkosivuston helppo ylläpito ja bloggaaminen onnistuu tarjoamallani WordPress -julkaisualustalla vaivattomasti.

Löydettävyys
Yrityksesi verkkosivusto täytyy löytyä myös verkosta. WordPress -alusta mahdollistaa sivuosoitteissa otsikkotekstien käytön sekä bloggauksessa avainsanojen hyödyntämisen, jolloin hakukoneet löytävät sivuston paremmin. Tuottamissani sivustoissa lähes poikkeuksetta sivuille tehdään hakukoneoptimointi (SEO-työkalusisältö + googlekytkentä). Tämä parantaa merkittävästi näkyvyyttä hakukoneille sisältötekstin ollessa kunnossa. Sivuston näkyvyyttä voi tehostaa myös sosiaalisen median linkeillä ja blogin automaattilinkityksellä. Tällöin yrityksen blogijulkaisu jaetaan automaattisesti esimerkiksi yrityksen facebook -sivulle. Lisäksi sivuston näkyvyyttä voi parantaa maksullisilla palveluilla.
Monta laitetta – yksi verkkosivusto
Kaikki suunnittelemani sivustot ovat responsiivisia. Sivuston sisältö on selattavissa erilaisilla laitteilla, koska se mukautuu näyttökoon mukaan aina puhelimen ruudusta isoon näyttöön saakka. Näin erillisiä mobiilisivuja ei enää tarvita.
Verkkosivuston hinta sekä lisäpalvelut

Verkkosivuston hintaan vaikuttavat sisällön määrä, graafinen ilme, tekniset ominaisuudet ja yiryksen käyttötarpeet. Sivuston hinta lähtee 390 eurosta, johon sisältyy yksi iso sivu (esimerkki). Tällöin sivulle luodaan sisältö ja sen perusteella graafinen ilme. Toteutan myös ns. perussivustoja, johon sisältyy esimerkiksi 4-5 sivua tekstiä, kuvia tai videoita. Myös blogitoiminto lisätään sivustolle asiakkaan tarpeen mukaan. Verkkosivuston hintaan kuuluu aina Googlen karttasivu ja yhteydenottolomake. Sivuston ylläpitopalvelu (sivutila, domain ja sähköpostit) tulee asiakkaalta tai tarjoan sen yhteistyökumppanini kautta.

Verkkosivuston tilaajalle tarjoan myös

  • kuvauspalvelua, jolloin tuotan kuvamateriaalia asiakkaan tarpeisiin.
  • tekstituotantoa, jos yrityksellä ei ole valmista tekstiä sivuille laitettavaksi.
  • jatkuvaa sisällön tuottamista verkkosivuillesi.
  • sosiaalisen median avaukset sekä ylläpidon.
  • graafisen ilmeen suunnittelua, jolloin sivuston ilmettä muokataan yrityksen näköiseksi.
  • sivuston teknisen ylläpidon, jolloin verkkosivusto pysyy tietoturvallisena ja aina ajan tasalla.

Jokainen sivustoprojekti on kuitenkin omanlainen, jolloin tarjouksen pyytämisen yhteydessä tarkat lähtötiedot auttavat oikean tarjoushinnan määrittämisessä. Soita tai laita viestiä, lasken yrityksellesi verkkosivutarjouksen. Voit myös kurkata valmiit verkkosivupaketit, jota voi käyttää tarjouksen pohjana (elleivät sovi yrityksellesi suoraan).

SV-palvelu tarjoaa

verkkosivut yrityksellesi avaimet käteen -periaatteella. Toteutan sopimuksen mukaan:

#verkkosivut #verkkokaupan #hakukoneoptimoinnin #verkkosivupäivitykset #verkkosivuilmeen #sisällöntuotannon #WordPress-asennuksen 

 

Tarjoan mielelläni hosting-ylläpidon sivustoprojekteihin, jos sellaiselle on tarvetta. Jos sivusto uusitaan, käytämme nykyistä sivutilapalveluasi, jos se on toiminut moitteetta.

Paketoidut