fbpx

Tehtyjä töitä ja asiakkaita

Referenssit

Tältä sivulta löydät valokuvauksen näytegalleriat, asiakkaani sekä asiakaspalautteet.

#hinnasto | #asiakastyögalleria | #lue blogia

Asiakas
palautteet

SV-palvelu Henryn kanssa yhteistyö on sujunut moitteetta ja palvelu on todellakin ollut asiakaspalvelua isolla A:lla! SV-palvelu teki uudelle yritykselleni logon ja verkkosivut ammattitaitoisesti omia ideoita mukaan tuoden. Verkkosivut on juurikin sitä mitä toivoin! Uudella yrittäjällä on monia asioita hoidettavanaan töittensä lomassa ja oli tosi mahtava juttu että yrityksen ilmeen pystyi luottamaan ammattilaisen käsiin ja näin ollen omaa aikaa vapautui tehokkaampaankaan käyttöön. Yhteistyö on jatkunut senkin jälkeen mainosten teon merkeissä ja voin oikeasti sanoa että tämän helpommaksi ei yhteistyö voi muuttua 😊!

Maarit Pohjola

Yrittäjä, Suunnittelu Heijastus

Henry toteutti Digipaino Kirjaksi.Net kotisivut ja yritysilmeen ja olen hänen työhönsä erittäin tyytyväinen. Hyviä ideoita ja ratkaisuja, joita itse en olisi hoksannut. Paljon on tullut kehuja sivuista ja suosittelenkin kovasti Henryn ammattitaitoista ja osaavaa palveluja.

Janne Vaarto

Yrittäjä, Digipaino Kirjaksi.Net

Henry Moilanen toteutti Petäjävesi-lehden uudet kotisivut juuri tilaajan toiveiden mukaan ja esitti niihin myös omia ideoitaan. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja olemme saaneet muualtakin hyvää palautetta sivujen selkeydestä ja toiminnallisuudesta. Yhteistyö Moilasen kanssa oli alusta asti sujuvaa, ja hän osoittautui myös hyvin pitkäpinnaiseksi asiakkaan loputtomien toiveiden ja pilkunviilauksien suhteen. Käytämme Moilasen palveluita jatkossakin ja suosittelemme häntä muillekin.

Suvi Kallioinen

Päätoimittaja, Petäjävesi -lehti

Henry, kiitos yhteistyöstä. Teit ammattitaidolla ja taitavalla osaamisella näkyväksi yritykseni, johon en olisi pystynyt yksin. Reagoit nopeasti myös mahdollisiin muutostoiveisiin. Suosittelen!

Elina Hopponen

Yrittäjä, Hemmottelupuoti Orkidea

Halutessasi palautetta voit lähettää alalaidan yhteystietoihin tai facebook-sivulleni. Kiitos.