Tehtyjä töitä ja asiakkaita

Referenssit

Tältä sivulta löydät valokuvauksen näytegalleriat, asiakkaani sekä asiakaspalautteet.

#hinnasto | #asiakastyögalleria | #jätä palaute

Asiakas-
palautteet

SV-palvelu Henryn kanssa yhteistyö on sujunut moitteetta ja palvelu on todellakin ollut asiakaspalvelua isolla A:lla! SV-palvelu teki uudelle yritykselleni logon ja verkkosivut ammattitaitoisesti omia ideoita mukaan tuoden. Verkkosivut on juurikin sitä mitä toivoin! Uudella yrittäjällä on monia asioita hoidettavanaan töittensä lomassa ja oli tosi mahtava juttu että yrityksen ilmeen pystyi luottamaan ammattilaisen käsiin ja näin ollen omaa aikaa vapautui tehokkaampaankaan käyttöön. Yhteistyö on jatkunut senkin jälkeen mainosten teon merkeissä ja voin oikeasti sanoa että tämän helpommaksi ei yhteistyö voi muuttua 😊!

Maarit Pohjola

Yrittäjä, Suunnittelu Heijastus

Henry toteutti Digipaino Kirjaksi.Net kotisivut ja yritysilmeen ja olen hänen työhönsä erittäin tyytyväinen. Hyviä ideoita ja ratkaisuja, joita itse en olisi hoksannut. Paljon on tullut kehuja sivuista ja suosittelenkin kovasti Henryn ammattitaitoista ja osaavaa palveluja.

Janne Vaarto

Yrittäjä, Digipaino Kirjaksi.Net

Henry Moilanen toteutti Petäjävesi-lehden uudet kotisivut juuri tilaajan toiveiden mukaan ja esitti niihin myös omia ideoitaan. Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja olemme saaneet muualtakin hyvää palautetta sivujen selkeydestä ja toiminnallisuudesta. Yhteistyö Moilasen kanssa oli alusta asti sujuvaa, ja hän osoittautui myös hyvin pitkäpinnaiseksi asiakkaan loputtomien toiveiden ja pilkunviilauksien suhteen. Käytämme Moilasen palveluita jatkossakin ja suosittelemme häntä muillekin.

Suvi Kallioinen

Päätoimittaja, Petäjävesi -lehti

Asianajaja on asiantuntija, jonka puoleen käännytään, kun oma tietämys ja osaaminen ei riitä. Työkseni toisia neuvovana tunnistan tilanteen, jolloin itse tarvitsen asiantuntijan apua. Kiireisen aikaa ei kannata käyttää sellaiseen, jota ei ymmärrä eikä osaa.

Henry on oman alansa asiantuntija. Hänen osaamisensa vuoksi minun aikani säästyi siihen, mitä minä osaan. Hyvistä ideoista oli helppoa valita ja Henryn visuaalinen näkemys oli mieleni mukainen. Sovitut asiat pitivät ja palvelu oli ripeää ja joustavaa. Kiitos Henry uusista kotisivuista.

Jukka Hokkanen

Asianajaja, Asianajotoimisto Jukka Hokkanen Ky

Yhteistyöstä kampanjan suunnittelussa ja videoiden toteutuksessa voi hyvällä mielellä antaa positiivista palautetta. Työskentely ja muutosten teko oli sujuvaa ja nopeus yllätti jokaisen muutospyynnön yhteydessä. Ilmapiiri kuvauksissa oli mutkaton ja mukana olleille jäi kuvauksista hyvä kokemus.

Mirjami Laajala

Viestintäasiantuntija, OP Keski-Suomi

Henry, kiitos yhteistyöstä. Teit ammattitaidolla ja taitavalla osaamisella näkyväksi yritykseni, johon en olisi pystynyt yksin. Reagoit nopeasti myös mahdollisiin muutostoiveisiin. Suosittelen!

Elina Hopponen

Yrittäjä, Hemmottelupuoti Orkidea

Suosittelen! Meillä, Apilakosken Tilallla kuvattiin erilaisia kohteita sekä maasta että ilmasta käsin. Myös kuvaus aikataulut onnistui joustavasti. Mutkatonta yhteistyötä, kiitos Henry! 

Marika Riihinen

Yrittäjä, Apilakosken TIla

Hääpäivämme kuvaukset onnistuivat hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kuvaajalla oli hyviä ideoita kuvaukseen ja joustoakin löytyi aikataulun venymisen takia. Suosittelemme lämpimästi.

Niina ja Jari Hassinen

Hääpari

Kiitos paljon hienoja ja onnistuneita kuvia oli! Erityisesti potretit olivat mahtavia.

Ilona & Markus

Hääpari

Kiitos vielä, kun olit ikuistamassa päiväämme. Kuvat olivat kauniita!

Mari & Joni

Hääpari

Kiitoksia paljon kuvista olivat erittäin onnistuneet! Kuvalinkkipalvelut näyttivät toimivan hyvin. Sait myös paljon kehuja vierailtamme, tykkäsivät tavastasi toimia juhlissa ja myös osallistumisestasi keskusteluihin, sovit hyvin joukkoon ja luulivat sinua jopa välillä vieraaksi.

Kaisa & Matti

Hääpari

Halutessasi palautetta voit lähettää alalaidan yhteystietoihin, googleen tai facebook-sivulleni. Kiitos.