Hyvä kuva myy

Yrityskuvaus Jyväskylä

Tarvitseeko yrityksenne raikkaat ja modernit kuvat viestintään ja markkinointiin? Tai asiakasvideon näytteeksi osaamisestanne? Toteutan yrityskuvauksen ennalta sovittuun aikaan ja hintaan.

#hinnasto | #selaa asiakastöitä | #pyydä tarjous

Yrityskuvaus –
kuvia markkinoitiin ja viestintään

Toteutan räätälöityjä kuvia yrityksesi tarpeisiin. Kuvaan yrityksesi tuotteet tai palvelun ja pyrin saamaan henkilökuvissa yrittäjän persoonaan esiin. Yrityskuvauksen ehdottomana lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä yrityksen asiakaskohderyhmä. Kuvaus suunnitellaan siten, että lopputulos tukee yrityksen viestintälinjaa ja strategiaa.

Toteutan sovitusti:

#markkinointikuvaus #henkilöstökuvaus #tilakuvaus #tapahtumakuvaus #videoclipit

Ota yhteyttä ja kerro, millaista kuvamateriaalia tarvitsette. Tarjoan kuvat käyttöösi yleensä vapaalla käyttöoikeudella selkeällä pakettihinnalla. Kuvauksen hintaan vaikuttaa oleellisesti kuvausaika, kuvauskohde ja jälkikäsittelyn tarve.

Lisää kuvia näissä kanavissa

Videolla yrityksesi vahvuudet esiin

Referenssivideo yrityksen markkinointiin

Hyvän asiakaspalautteen esilletuonti on erinomainen tapa markkinoida yrityksen tuotetta tai palvelua. Teksti verkkosivulla asiakkaan nimen kera toimii. Mutta vielä tehokkaampi ja luottamusta herättävämpi tapa on tehdä (asiakascase)video eli asiakastarina, jossa tyytyväinen asiakkaasi kertoo omin sanoin, miksi suosittelee yritystäsi myös muille. Kun lisäät asiakastarinavideon verkkosivuillesi, sinun on huomattavasti helpompi vakuuttaa vierailijat osaamisestasi. Video on formaatti, joka vaikuttaa katsojaan monella eri tasolla. Myös Google arvottaa videot tekstisisältöä korkeammalle.

Alla esimerkki asiakastarinasta, jonka toteutin Walkia Group Oy:lle.

Esittele yrityksesi ja itsesi näkyvyyden parantamiseksi

Talonhenki LKV Nina Ristimäki halusi esitellä itsensä ja yritystoimintaansa videon avulla. Kuvasimme perinteisen videopuheen, johon Nina itse laati sisällön. Allekirjoittanut huolehti videon muusta toteutuksesta. Lisäksi kuvasimme oheismateriaalia (video + valokuvia) Keuruulla, jotta paikkakunta näkyisi videolla. Sanoma videolle: ”Oman kotiseudun luotettava kiinteistövälittäjä”. Kiitän Ninaa luottamuksesta ja toivotan menestystä kiinteistövälitystoimintaan.

Ninan palaute kuvausprojektin osalta: ”Joustavaa palvelua, hyviä ideoita ja rohkeutta kokeilla erilaisia tulokulmia. Kiitos.