SV-palvelu Henry Moilanen

Hinnasto

Tältä sivulta löydät eri palveluiden hinnaston. Valokuvaukset yritysvalokuvausta lukuunottamatta on valmiiksi paketoitu tilattavaksi. Muut palvelut ovat pääasiassa tuntihinnoiteltuja. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

#näytegalleriat | #pyydä tarjous

Valokuvaus
hinnasto

Valokuvaushinta sisältää vapaan käyttöoikeuden kuviin yksityiskäytössä, kuvien yksilöllisen viimeistelyn sekä paketeissa mainitun kuvamäärän täysresoluutioisena. Paketeissa ei enää veloiteta lisäkuvista erikseen, jollei sitä ole erikseen mainittu. Kuvien toimitus pilvipalvelun kautta kahdessa eri kuvakoossa. Hinnat voimassa Petäjäveden ja Jyväskylän taajamissa. Lisäkilometreistä kulukorvaus 0,71 € / km. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % ellei toisin mainita. Maksutapana lasku.

Hääkuvaus

Perhe, vauva- ja lapsikuvaus

Henkilö- ja muotokuvaus

Yritys- ja markkinointikuvaus

Kuvaushinnat voimassa Jyväskylässä ja Petäjävedellä. Muualla kuvattaessa veloitetaan 0,57 € / km. Kaikkiin yrityskuvaushintoihin lisätään 24 % arvonlisäveroa ellei toisin mainita. Maksutapana lasku.

Jos hinnastosta ei löytynyt suoraan kuvaustarpeellesi sopivaa hintaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Sisällön
tuotanto

Seuraavassa hintataulukoissa on sisällöntuotannon tuntihinnoittelu. Jos haluat saada tarkan hinnan tai tuntimäärä-arvion sisällöntuotannolle, pyydä tarjous. Kaikkiin sisällöntuotannon tuntihintoihin lisätään arvonlisävero 24 %, jos toisin ei mainita. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Tekninen dokumentointi ei löydy hinnastosta. Jos yrityksellänne on tarpeita dokumentoijalle, ota yhteyttä. Sovitaan tapaaminen.