Yrityksen toimivat

Nettisivut

Yrityksesi tarvitsee toimivat verkkosivut. Toteutan helppokäyttöisiä WordPress-sivustoja ja -verkkokauppoja. Hakukoneoptimodut ja selkeät nettisivut antaa hyvän startin yrityksen tulevaisuuteen.

#hinnasto | #kysy tarjous | #referenssit

Tilaa yrityksellesi laadukkaat nettisivut

Hyvä nettisivusto on oikeasisältöinen, helppokäyttöinen, visuaalinen ja lisäarvoa tuottava niin yritykselle kuin sen asiakkaillekin. Verkkosivuston vaikeasti avautuva sisältö karkottaa kävijät ja vähentää luottamusta yritystä kohtaan. Hyvin jäsennelty, virheettömällä suomen kielellä kirjoitettu teksti oikeanlaisella kuvamateriaalilla varustettuna saa asiakkaat vakuuttuneiksi yrityksen osaamisesta ja sopivuudesta heille. Yrityksen verkkosivut on yhtä kuin yritys itse.

j

Nettisivuston sisältöön kannattaa panostaa

Tämän päivän yrityksen nettisivut ovat ajan tasalla. Sivuston säännöllinen päivittäminen ja uuden sisällön luominen pitää asiakkaat kiinnostuneina yrityksesi toiminnasta. Säännöllisesti päivittyvä sisältö (blogi) tuo sivuille kävijöitä ja auttaa hakukonenäkyvyyteen merkittävästi. Verkkosivuston helppo ylläpito ja bloggaaminen onnistuu tarjoamallani WordPress -julkaisualustalla vaivattomasti.

U

Nettisivut täytyy näkyä ja löytyä!

Yrityksesi verkkosivusto täytyy löytyä myös verkosta. WordPress -alusta mahdollistaa sivuosoitteissa otsikkotekstien käytön sekä bloggauksessa avainsanojen hyödyntämisen, jolloin hakukoneet löytävät sivuston paremmin. Tuottamissani sivustoissa lähes poikkeuksetta sivuille tehdään hakukoneoptimointi (SEO-työkalusisältö + googlekytkentä). Tämä parantaa merkittävästi näkyvyyttä hakukoneille sisältötekstin ollessa kunnossa. Sivuston näkyvyyttä voi tehostaa myös sosiaalisen median linkeillä ja blogin automaattilinkityksellä. Tällöin yrityksen blogijulkaisu jaetaan automaattisesti esimerkiksi yrityksen facebook -sivulle. Lisäksi sivuston näkyvyyttä voi parantaa maksullisilla palveluilla.

Responsiivisuus - nettisivusto toimii kaikilla laitteilla

Kaikki suunnittelemani sivustot ovat responsiivisia. Sivuston sisältö on selattavissa erilaisilla laitteilla, koska se mukautuu näyttökoon mukaan aina puhelimen ruudusta isoon näyttöön saakka. Näin erillisiä mobiilisivuja ei enää tarvita.

Nettisivujen hinta ja lisäpalvelut

Nettisivuston hintaan vaikuttavat taitettavan sisällön määrä, graafinen ilme, tekniset ominaisuudet ja yrityksen käyttötarpeet. Sivuston hinta lähtee 390 eurosta, johon sisältyy yksi sivu (esimerkki). Tällöin sivulle taitetaan sisältöä ja luodaan graafinen ilme. Toteutan myös ns. perussivustoja, johon sisältyy esimerkiksi 4-5 sivua tekstiä, kuvia tai videoita. Myös blogitoiminto lisätään sivustolle asiakkaan tarpeen mukaan. Nettisivuston hintaan kuuluu aina Googlen karttasivu ja yhteydenottolomake. Sivuston ylläpitopalvelu (sivutila, domain ja sähköpostit) tulee asiakkaalta tai tarjoan sen yhteistyökumppanini kautta.

Nettisivuston tilaajalle tarjoan myös

  • kuvauspalvelua, jolloin tuotan kuvamateriaalia asiakkaan tarpeisiin.
  • tekstituotantoa, jos yrityksellä ei ole valmista tekstiä sivuille laitettavaksi.
  • jatkuvaa sisällön tuottamista verkkosivuillesi.
  • sosiaalisen median avaukset sekä ylläpidon.
  • graafisen ilmeen suunnittelua, jolloin sivuston ilmettä muokataan hälutuksi.
  • sivuston teknisen ylläpidon, jolloin verkkosivusto pysyy tietoturvallisena ja aina ajan tasalla.

Jokainen sivustoprojekti on kuitenkin omanlainen, jolloin tarjouksen pyytämisen yhteydessä tarkat lähtötiedot auttavat oikean tarjoushinnan määrittämisessä. Soita tai laita viestiä, lasken yrityksellesi tarkan tarjouksen.

Pyydä tarjous nettisivuista tai verkkokaupasta

Toteutan sopimuksen mukaan:

#verkkosivut #verkkokauppa #hakukoneoptimointi #verkkosivupäivitykset #verkkosivuilme #sisällöntuotanto

Tarjoan hosting-ylläpidon sivustoprojekteihin, jos sellaiselle on tarvetta. Jos sivusto uusitaan, käytämme nykyistä sivutilapalveluasi, jos se on toiminut moitteetta.