fbpx

Tärkeät hetket talteen

Hääkuvaus

Häät ovat varmasti yksi elämänne tärkeimmistä ja hienoimmista päivistä. Tyylikkäät ja oivaltavat hääkuvat ovat yksi parhaista ja tunnelmallisista säilyvistä muistoista.

#hinnasto | #hääkuvauksia | #pyydä tarjous

Dokumentaarinen hääkuvaus

Olen kuvannut hääparien juhlia vuodesta 2011. Kuvaan pääasiassa Jyväskylän seudulla, mutta niin halutessanne lähden mielelläni kuvaamaan myös kauemmas. Perusajatukseni on kuunnella hääparia ja heidän toiveitaan. Yhdessä suunniteltu ja läpikäyty hääkuvaussuunnitelma palkitsee usein kuvilla, joihin taltioituvat kaikki hääparin päivän tapahtumat. Hääpotretteja voidaan harjoitella etukäteen tapaamisen yhteydessä.

Hinnastostani löytyvät kaikki valokuvaushinnat sekä muutama valmiiksi laskettu hääkuvauspaketti, jotka ovat sellaisenaan tilattavissa niin halutessanne. Jos paketti ei teille sovi suoraan, pyydä tarjousta kuvauksesta. Tarjoukseen on hyvä laittaa ainakin haluamanne kuvaustuntimäärä, kuvauspaikka- ja aika sekä pääkohdat kuvauksesta (aamuvalmistelut, potretit, vihkiminen, hääjuhla tai muu erikoistoive).

Lisää kuvia näissä kanavissa

Asiakkaiden palautteita

Yhteydenpito ennen ja jälkeen kuvauksen sekä itse hääkuvaus sujuivat kaikki erinomaisesti. Yhteistyö oli luontevaa ja joustavaa. Kuvaaja otti huomioon kaikki toiveemme. Toiveiden kuulemisen lisäksi hän ammattilaisena ideoi ja toteutti paljon sellaisia kuvia, joita emme olisi itse osanneet toivoa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Voimme suositella lämpimästi.

Marjaana ja Jaakko Karjalainen

Hääpari

Hääpäivämme kuvaukset onnistuivat hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kuvaajalla oli hyviä ideoita kuvaukseen ja joustoakin löytyi aikataulun venymisen takia. Suosittelemme lämpimästi.

Niina ja Jari Hassinen

Hääpari