Tärkeät hetket talteen

Hääkuvaus

Häät ovat varmasti yksi elämänne tärkeimmistä ja hienoimmista päivistä. Tyylikkäät ja oivaltavat hääkuvat ovat yksi parhaista ja tunnelmallisista säilyvistä muistoista.

#hinnasto | #hääkuvauksia | #pyydä tarjous | #yhteystiedot

Hääkuvaus Keski-suomi

Olen toiminut häävalokuvaajana vuodesta 2011. Kuvaan pääasiassa Jyväskylän seudulla, mutta niin halutessanne lähden mielelläni kuvaamaan myös kauemmas. Perusajatukseni on kuunnella hääparia ja heidän toiveitaan. Yhdessä suunniteltu ja läpikäyty hääkuvaussuunnitelma palkitsee usein kuvilla, joihin taltioituvat kaikki hääparin päivän tapahtumat. Hääpotretteja voidaan harjoitella etukäteen tapaamisen yhteydessä.

Hääkuvauksen hinnat löydät hinnastostani sekä muutama valmiiksi laskettu hääkuvauspaketti, jotka ovat sellaisenaan tilattavissa niin halutessanne. Jos paketti ei teille sovi suoraan, pyydä tarjousta kuvauksesta. Tarjoukseen on hyvä laittaa ainakin haluamanne kuvaustuntimäärä, kuvauspaikka- ja aika sekä pääkohdat kuvauksesta (aamuvalmistelut, potretit, vihkiminen, hääjuhla tai muu erikoistoive).

Häävalokuvaus, studio

Studiossa kuvatun hääkuvauksen eduiksi voidaan lukea sääriippumaton rauhallinen kuvausympäristö ja helppo valaisuympäristö. Studiokuvaus on hyvä valinta, kun kuvaukseen ei ole käytettävissä niin paljon aikaa.

Häävalokuvaus, miljöö

Suurin osa hääpotrettikuvista otetaan ulkona. Miljööhääkuvauksen etuja ovat luonnonvalo, hyvin valittu miljöö ja monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Hääpäivänä kuvattavaan potrettituokioon on hyvä varata 1 – 1,5 tuntia aikaa.

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa tapahtumien kuvaamista. Vihkimisen ja hääjuhlan tunnelmat kuvataan kattavasti, jolloin koko päivästä löytyy laadukkaita kuvia. 

Lisää kuvia näissä kanavissa

Asiakkaiden palautteita

Yhteydenpito ennen ja jälkeen kuvauksen sekä itse hääkuvaus sujuivat kaikki erinomaisesti. Yhteistyö oli luontevaa ja joustavaa. Kuvaaja otti huomioon kaikki toiveemme. Toiveiden kuulemisen lisäksi hän ammattilaisena ideoi ja toteutti paljon sellaisia kuvia, joita emme olisi itse osanneet toivoa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

Voimme suositella lämpimästi.

Marjaana ja Jaakko Karjalainen

Hääpari

Hääpäivämme kuvaukset onnistuivat hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kuvaajalla oli hyviä ideoita kuvaukseen ja joustoakin löytyi aikataulun venymisen takia. Suosittelemme lämpimästi.

Niina ja Jari Hassinen

Hääpari

Kiitos paljon hienoja ja onnistuneita kuvia oli! Erityisesti potretit olivat mahtavia. 

Ilona & Markus

Hääpari