Juuri sinulle

Valokuvaus Jyväskylä

Veikeä lapsikuva tuo iloa, onnistunut hääkuva onnea. Muotokuva tuo persoonallisuutta, henkilökuva luotettavuutta. Kiehtova maisemakuva piristää mieltä, erinomainen tuotekuva auttaa menestymään. Video luo yrityskuvaasi uudelleen.

#hinnasto | #artikkelit | #ota yhteyttä

Valokuvaus Jyväskylässä – onnistuu!

Jos mielessänne on hääjuhla, perhetapahtuma tai yrityksellänne on tulossa tärkeä tilaisuus Jyväskylän seudulla, kysy kuvaaja paikalle. Kuvaan yrityksille ja yksityisille ihmisille sopimuksen mukaan. Toimitan markkinointimateriaalia valokuvina ja videoina.

Miten voin olla avuksi?

#hääkuvaus #muotokuvaus #henkilökuvaus #ylioppilaskuvaus #kihlakuvaus #parikuvaus #lemmikkikuvaus #lapsikuvaus #vauvakuvaus #vastasyntyneenkuvaus #perhekuvaus #tapahtumakuvaus #hautajaiskuvaus #siunauskuvaus #markkinointikuvaus #asuntokuvaus #bussinesspotretti #tuotekuvaus #ilmakuvaus #henkilöstökuvaus #tilakuvaus

#yritysvideo, #some-video, #koulutusvideo, #rekryvideo, #referenssivideo, #case-video, #videohaastattelu, #howtovideo, #videotervehdys

Hääkuvaus

Häät ovat varmasti yksi elämänne tärkeimmistä ja hienoimmista päivistä. Tyylikkäät ja oivaltavat valokuvat ovat yksi parhaista ja tunnelmallisista säilyvistä muistoista.

Henkilökuvaus

Tyylikäs henkilökuva yrittäjälle tai persoonallinen muotokuva odottavalle. Erotu joukosta ja kysy kuvausaikaa. Tutustu henkilökuvaukseen.

Valmitujaiskuvaus

Tutkinnon suorittaminen, ammattiin valmistunen tai rippijuhla on ihana syy tallentaa kuvamuisto kehyksiin tai albumiin. Tutustu!

Vauvakuvaus

Vastasyntyneen elämän ensihetket menevät silmän räpäyksessä. Siksi onkin näihin kallisarvoisiin hetkiin ilo palata kuvien kautta.Vauvakuvat voin ikuistaa vaikka kotonanne.

Lapsikuvaus

Lapsikuvaus studiossa on ehkä perinteisin lapsikuvauksen muoto. Miljöössä kuvaaminen on kuitenkin vapaamuotoisempaa, varsinkin kesäaikaan. Perhekuvia voi ottaa samalla.

Perhekuvaus

Perhekuvauksessa kuvataan teidän perhettä juuri sellaisena kuin se on. Kuvat antavat myöhemmin mahdollisuuden pysähtyä tärkeimmän äärelle – perheen omaan hetkeen.

Asuntokuvaus

Asunnon valokuvaus ammattilaisella kannattaa! Asuntokauppoihin liittyy paljon tunteita, ensivaikutelmalla suuri merkitys potentiaalisten ostajien tavoittamisessa.

Yrityskuvaus

Tarvitseeko yrityksenne raikkaat ja modernit kuvat viestintään ja markkinointiin? Toteutan yrityskuvauksen ennalta sovittuun aikaan ja hintaan. Tutustu!

Tuotekuvaus

Tarvitsetko verkkokauppaasi myyvät tuotekuvat? Miten markkinoida palveluasi niin, että sen houkuttelevuus lisääntyisi? Minulla on tarjota apua tuotekuvauksen keinoin. Lue lisää.

Videokuvaus

Toteutan räätälöityjä videoita yrityksen tai yhdistyksen tarpeisiin. Videoiden avulla voit esitellä tuotteesi tai palvelusi selkeästi ja nopeasti.

Artikkeleita valokuvaukseen liittyen