Edustava tai persoonallinen

Henkilö­kuvaus jyväskylä

Tyylikäs profiilikuva yrittäjälle, persoonallinen muotokuva odottavalle tai raikas ylioppilaspotretti valmistuneelle. Erotu joukosta ja kysy kuvausaikaa.

#hinnasto | #selaa muotokuvia | #ota yhteyttä

Henkilökuvaus Jyväskylässä ja keski-suomessa

Tarjoan henkilö- ja muotokuvausta haluamassanne miljöössä sopimuksen mukaan. Kuvaan hääpotretit, valmistujaiskuvat, kihla- & paripotretit tai muun teemallisen muotokuvauksen sopimuksen mukaan. Päivitä nyt vaikka profiilikuva sosiaaliseen mediaan.

Ota yhteyttä sivun alalaidassa näkyvin tiedoin tai laita viesti chat-lomakkeella. Suunnitellaan yhdessä kuvaustuokio.

#muotokuvaus #henkilökuvaus #profiilikuva #kihlakuvaus #parikuvaus #lemmikkikuvaus 

Muotokuvaus

Tarjoan muotokuvauksen miljöössä haluamassanne lokaatiossa. Jos et tiedä, missä kuvata, niin ehdotan mielelläni. Kuvatiedostot ovat käytössäsi vapaalla käyttöoikeudella. Kuvausaika 30-60 min.

Henkilökuva

Henkilökuva tarkoittaa yleensä potrettikuvaa, joka kuvataa studiossa tai miljöössä. Tarjoan 2-3 kuvan henkilökuvausta haluamassanne miljöössä. Saat kuvan vapaalla käyttöoikeudella, joten voit käyttää profiilikuvana vaikka sosiaalisessa mediassa.

Kihla- ja parikuvaus

Tarjoan muotokuvauksen miljöössä haluamassanne lokaatiossa. Jos et tiedä, missä kuvata, niin ehdotan mielelläni. Kuvatiedostot ovat käytössäsi vapaalla käyttöoikeudella.

Lemmikkikuvaus

Haluatko saada lemmikkisi kuviin? Tarjoan kuvausta lemmikistäsi miljöössä tai ihan kotonasi. Lemmikistäsi voidaan ottaa potretti tai dokumentaarisia kuvia vapaamuotoisemmmin.

Lisää kuvia näissä kanavissa

Tarjouksia

Anna läheisellesi lahjaksi valokuvaus

Anna läheisellesi lahjaksi valokuvaus. Osta hänelle valokuvauslahjakortti, joka on voimassa 6-12 kk ostohetkestä.