Markkinointikuvia Apilakosken tilalle

Markkinointikuvia Apilakosken tilalle

Markkinointikuvia Apilakosken Tilalle

Kuvasin kesällä Apilakosken Tilalle ilma- ja tilakuvia mökeistä ja loppusyksystä markkinointikuvia sadonkorjuu teemalla. Kuvauspaikkana toimi Apilakosken tilan upea luonto ja Apilakosken Rauha -mökki. Tutustu Apilakosken tilaan verkkosivujen kautta.

Tutustu lisää yritykselle suunnattuihin kuvauksiin: yrityskuvaus, tuotekuvaus sekä asuntokuvaus.

Suosittelen! Meillä, Apilakosken Tilallla kuvattiin erilaisia kohteita sekä maasta että ilmasta käsin. Myös kuvaus aikataulut onnistui joustavasti. Mutkatonta yhteistyötä, kiitos Henry! 

Marika Riihinen

Yrittäjä, Apilakosken TIla

Ilma- ja tilakuvaus kesäaikaan

Markkinointikuvia sadonkorjuu aikaan

Opastavia videoita OP Keski-Suomelle

Opastavia videoita OP Keski-Suomelle

Opastavia videoita OP Keski-Suomen toimipisteelle

OP Keski-Suomi pyysi tarjousta opastavien videoiden kuvauksesta ja editoinnista. Videoissa puhuvat pankin asiantuntijat pankkipalveluista. Alustavat käsikirjoitukset laati asiakas, joita kävimme lävitse aloituspalaverissa. Kuvaus toteutettiin 3 tunnin aikana asiakkaan toimitilassa. Viimeisteltäväksi sain 5 sosiaaliseen mediaan tarkoitettua videosisältöä (pystymallinen video) ja YouTubeen laadittava kooste (vaakavideo). Kaikki videot tekstitin saavutettavuuden lisäämiseksi.

Lue lisää tarjoamastani videotuotanto-palvelusta.

Näytteenä videoupotus asiakkaan YouTube-tililtä sekä Facebook-sivulta.

Yhteistyöstä kampanjan suunnittelussa ja videoiden toteutuksessa voi hyvällä mielellä antaa positiivista palautetta. Työskentely ja muutosten teko oli sujuvaa ja nopeus yllätti jokaisen muutospyynnön yhteydessä. Ilmapiiri kuvauksissa oli mutkaton ja mukana olleille jäi kuvauksista hyvä kokemus.

Mirjami Laajala

Viestintäasiantuntija, OP Keski-Suomi