Ahmanhiihto -verkkosivuston ja logon toteutus

Ahmahiihto.fi -sivusto ja logon uudistus toteutettiin pika-aikataululla joulukuussa 2017. Vanha sivusto oli uudistettava paremmin markkinoitavaksi ja itse tapahtuma hiihdettiin jo maaliskuun alussa.

Logona aiemmin toimi pelkkä ahman kuva, joka näkyy myös uudistetussa logossa. Värimaailmaa haettiin aiemmista julisteista, joita ahmanhiihdolle oli suunniteltu. Asiakas halusi logon olevan kuitenkin perinteitä paljon jäljittelevä, joten toteutus on suht yksinkertainen.

Kuvamateriaalin saatuani hahmottelin vanhojen sivujen pohjalta asiarungon ja tein mallisivun asiakkaalle katsottavaksi. Kun sivupohja oli asiakkaalle mieluinen, työstin sisällön (tekstit + kuvat sivupohjaan). Sivuille oli tarkoitus myös laittaa yhdistyksen omistama mökkivuokraus-info. Tämä tarkoitti käytännössä kalenterinäkymää, josta kiinnostunut vuokraaja voi tarkistaa mökin varaustilanteen. Kalenterilisäosa toimii tässä hyvin, kun yhdistys vain huolehtii että kalenteri on ajan tasalla.

Yhdistys haluaa tehdä jatkossa itse sivupäivityksistä, joten käyttöönopastus tapahtui puhelimitse päätteen ääressä. Teknisen ylläpidon huolehtii allekirjoittanut, jolloin sivusto pysyy tietoturvallisena.

Tutustu ahmanhiihto.fi -verkkosivustoon.