Jukkahokkanen.fi -verkkosivut

Asianajaja Jukka Hokkanen otti yhteyttä verkkosivuasioissa, koska vanhat verkkosivut olivat ajastaan jäljessä ja sisältöä ei voinut päivittää. Uusimistarve oli ilmeinen.

Sivuston esitystavaksi sopi hyvin yhden sivun ratkaisu, koska informaatio haluttiin pitää tiiviinä ja selkeänä. Sivuston päätarkoitus on toimia yhteydenottokanavana, jossa on hinnasto ja lyhyet esittelyt sekä yhteystiedot. Tekstit otettiin vanhoilta sivuilta ja ne muokattiin tähän päivään. Kuvamateriaali uusittiin täysin ja yrittäjä sekä henkilöstö kuvattiin studiossa. Kuvauspaikkana toimi studioni Petäjävedellä. Toimitin myös kuvituskuvat sivuston ”laatikoihin”.

Tutustu jukkahokkanen.fi -sivustoon klikkaamalla kuvaa. Lue asiakkaan palaute sivun lopusta.

Asiakastyö by Henry Moilanen

Asianajaja on asiantuntija, jonka puoleen käännytään, kun oma tietämys ja osaaminen ei riitä. Työkseni toisia neuvovana tunnistan tilanteen, jolloin itse tarvitsen asiantuntijan apua. Kiireisen aikaa ei kannata käyttää sellaiseen, jota ei ymmärrä eikä osaa.

Henry on oman alansa asiantuntija. Hänen osaamisensa vuoksi minun aikani säästyi siihen, mitä minä osaan. Hyvistä ideoista oli helppoa valita ja Henryn visuaalinen näkemys oli mieleni mukainen. Sovitut asiat pitivät ja palvelu oli ripeää ja joustavaa. Kiitos Henry uusista kotisivuista.

Jukka Hokkanen

Asianajaja, Asianajotoimisto Jukka Hokkanen Ky