Ahmanhiihto.fi -verkkosivusto ja logon toteutus

Ahmanhiihto.fi -verkkosivusto ja logon toteutus

Ahmanhiihto -verkkosivuston ja logon toteutus

Ahmahiihto.fi -sivusto ja logon uudistus toteutettiin pika-aikataululla joulukuussa 2017. Vanha sivusto oli uudistettava paremmin markkinoitavaksi ja itse tapahtuma hiihdettiin jo maaliskuun alussa.

Logona aiemmin toimi pelkkä ahman kuva, joka näkyy myös uudistetussa logossa. Värimaailmaa haettiin aiemmista julisteista, joita ahmanhiihdolle oli suunniteltu. Asiakas halusi logon olevan kuitenkin perinteitä paljon jäljittelevä, joten toteutus on suht yksinkertainen.

Kuvamateriaalin saatuani hahmottelin vanhojen sivujen pohjalta asiarungon ja tein mallisivun asiakkaalle katsottavaksi. Kun sivupohja oli asiakkaalle mieluinen, työstin sisällön (tekstit + kuvat sivupohjaan). Sivuille oli tarkoitus myös laittaa yhdistyksen omistama mökkivuokraus-info. Tämä tarkoitti käytännössä kalenterinäkymää, josta kiinnostunut vuokraaja voi tarkistaa mökin varaustilanteen. Kalenterilisäosa toimii tässä hyvin, kun yhdistys vain huolehtii että kalenteri on ajan tasalla.

Yhdistys haluaa tehdä jatkossa itse sivupäivityksistä, joten käyttöönopastus tapahtui puhelimitse päätteen ääressä. Teknisen ylläpidon huolehtii allekirjoittanut, jolloin sivusto pysyy tietoturvallisena.

Tutustu ahmanhiihto.fi -verkkosivustoon.

Jyväsfysio -verkkosivusto

Jyväsfysio -verkkosivusto

Jyväsfysio -verkkosivuston toteutus

Jyväsfysio hyväksyi tarjoukseni verkkosivun uudistamisesta keväällä 2017. Aloituspalaverissa kävimme läpi, mikä on sisältörunko sivustolle. Ennen sisältötyön aloittamista asiakas hankki tarvittavan kuvamateriaalin markkinointia varten. On tärkeää, että hoitoalan työssä kuvat ovat juuri sieltä, minne asiakas tulee ja missä asioi. Kuvapankkikuvilla sivusto olisi jäänyt etäiseksi ja persoonattomaksi. Tekstirungon muodostivat palvelukuvaukset ja henkilöstösivu unohtamatta myöskään hintatietoja ja yhteystietoja.

Sivuston ilme muotoutui puhtaaksi ja selkeäksi. Kuvat ovat pääosin tukemassa tekstiä, kuitenkin niin ettei kuvien kanssa säästellä. Puhelinnäkymä tuli olla mahdollisimman helppokäyttönen ja yhteystiedot on löydyttävä helposti. Etusivu kertoo heti, mitä Jyväsfysio on ja mitä se asiakkaalle tarjoaa. Sivusto avattiin elokuussa 2017. Allekirjoittanut huolehtii sivuston teknisestä ylläpidosta, joten sivusto säilyy tietoturvallisena ja varmuuskopioituna.

Tutustu Jyväsfysio -verkkosivustoon klikkaamalla kuvaa.

Asiakastyö by Henry Moilanen
Toppalan mökit -verkkosivusto

Toppalan mökit -verkkosivusto

Toppalan Mökit -verkkosivuston toteutus

Toppalan Mökit vuokraa lomakäyttöön mökkejä sekä idyllistä maataloa Petäjävedellä. Vanha sivusto ei ollut mobiiliystävällinen, joten sivujen uusimistarve oli ilmeinen. Kuvamateriaalia oli aiemmilta vuosilta paljon, joten sivuston tyylin perustin vanhan Toppalan hienoihin sisustuskuviin. Asiakas toimitti runkotekstit ja sivustolle koostettiin myös yksi sivu englanniksi. Sivustolle asennettiin myös kalenterilisäosa, jolla majoitusvaraukset saatiin kätevästi näkyviin.

Tutustu Toppalan Mökit -verkkosivustoon klikkaamalla kuvaa.

Asiakastyö by Henry Moilanen
Aloittavan yrittäjän starttipaketti, Kotiapu Minna

Aloittavan yrittäjän starttipaketti, Kotiapu Minna

Aloittavan yrittäjän starttipaketti – Kotiapu Minna

 

Jämsän maalaus- ja kunnostus OY -verkkosivusto

Jämsän maalaus- ja kunnostus OY -verkkosivusto

Jämsän maalaus- ja kunnostus -verkkosivusto toteutus

Jämsän maalaus- ja kunnostus Oy vanhat verkkosivut uusittiin tähän päivään. Sivuston materiaali pidettiin pienenä, joten yhden pidemmän sivun ratkaisu toimii oikein hyvin. Näytegalleriaa päivitetään blogipuolen artikkeliin, jolloin itse pääsivuun ei tarvitse koskea. Sivustosuunnittelu lähtökohtana oli selkeys, sivun keveys (latausaika lyhyt) ja helppo asioiden löytäminen (esim. yhteystiedot).

Samassa yhteydessä toteutin myös logolle kasvojen kohotuksen asiakkaan toivomalla tavalla.

Tutustu verkkosivustoon klikkaamalla kuvaa.

Verkkosivusuunnittelu by SV-palvelu Henry Moilanen