Korpilahti.info -verkkosivusto

Korpilahti.info -verkkosivusto toteutus

Korpilahti.info on Korpilahden yrittäjien Go Korpilahti Go hankesivusto, jolla pyritään edistämään Korpilahden elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä. Sivuston rakenne suunniteltiin hyvässä yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa (hankkeen ohjausryhmä). Sisällön tuotti asiakas. Allekirjoittanut toteutti WordPress-sivuston graafista ohjeistusta mukaillen annetulle sisällölle. Sittemmin olen toiminut sivuston sisällön päivittäjänä, jotta sivusto pysyy tuoreena ja elinvoimaisena. Huolehdin myös sivuston tietoturvasta ja WordPress-alustan päivityksistä.

Kurkkaa toki sivustolle, mitä Korpilahti.info tarjoaa.

Verkkosivusuunnittelu by SV-palvelu Henry Moilanen

Kauppapuutarha Honkanen -verkkosivusto

Kauppapuutarha Honkanen -verkkosivusto toteutus

Kauppapuutarha Honkanen halusi uudistaa verkkosivustonsa tähän päivään. Graafisesta ilmeen suunnittelusta vastasi Terotemedia. Ohessa suunnittelijan ohjeistuskuva sivuilmeen rakentamiseksi, jota allekirjoittanut pyrki toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Verkkosivusuunnittelija on erittäin kiitollinen selkeästä ja havainnollisesta ohjeistuksesta. Lopputuloksena sivuilme on juurikin sitä, mitä haettiin. Kuluihin se vaikuttaa jonkin verran nostavasti, jos graafinen suunnittelu ostetaan eri tekijältä kuin verkkosivuston toteutus. Siksi pyrinkin paketoimaan nämä kaksi yhden hinnan palveluksi (https://hesu.fi/2015/07/starttipaketti-aloittavalle-yrittajalle/).

Asiakkaan kanssa sovittiin myös sivuston teknisestä ylläpidosta, jolloin huolehdin sivuston toimivuudesta määräajaksi. Eli WordPress-järjestelmä sekä plugin-ohjelmat pysyvät ajan tasalla (tietoturvallisena). Ylläpitoon kuuluu myös sivuston varmuuskopiointi kerran kuussa.

Liikkuen läpi elämän -verkkosivusto, toteutus SV-palvelu Henry Moilanen
Selkeä ohje mallisivusto verkkosivusuunnittelijalle

Liikkuen läpi elämän -verkkosivusto

Liikkuen läpi elämän -verkkosivusto

Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES tilasi tapahtumalle verkkosivuston, joka on informatiivinen, helppokäyttöinen ja selkeä. Tapahtuman asiasisältö ja tärkeimmät tiedot on löydyttävä helposti. Lähtökohtana sivuston ilmeelle oli graafikon suunnittelema esitemalli. Sivuston julkaisun jälkeen tilaaja halusi itse päivittää sisältöä. Toimitin asiakkaalle käyttöohjeen sivuston ylläpitoa varten sekä kävimme sivuston läpi asiakkaan koneella.

Asiakkaan kanssa sovittiin myös sivuston teknisestä ylläpidosta, jolloin huolehdin sivuston toimivuudesta määräajaksi. Eli WordPress-järjestelmä sekä plugin-ohjelmat pysyvät ajan tasalla (tietoturvallisena). Ylläpitoon kuuluu myös sivuston varmuuskopiointi kerran kuussa.

Yhteistyö Henryn kanssa oli lämminhenkistä ja joustavaa. Henry tarttui toiveisiimme, tarjosi omia ideoitaan ja toteutti verkkosivuston täsmällisesti sovitussa aikataulussa. Sivuston kokoamiseen liittyvä viestintä Henryn kanssa oli vaivatonta ja hän ohjeisti meitä hyvin. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme suositella yhteistyötä Henryn kanssa muillekin.

Emma-Reetta Hämäläinen

Tiedottaja vs, Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma, Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES

Liikkuen läpi elämän -verkkosivusto, toteutus SV-palvelu Henry Moilanen

Aloittavan yrittäjän starttipaketti, Sisustuspalvelu Luovasti

Aloittavan yrittäjän starttipaketti Sisustuspalvelu Luovasti

Verkkosivusto Petäjäveden apteekki

Petäjäveden apteekki -verkkosivusto

Petäjäveden apteekki tarvitsi sivuston, joka olisi selkeä, helppokäyttöinen ja informatiivinen. Myös logo tarvitsi editointia. Toteutiin sivustolle selkeän perusilmeen sekä blogi/uutispalstan, joka linkittyy automaattisesti apteekin facebook-sivustolle.

Asiakkaan kanssa sovittiin myös sivuston teknisestä ylläpidosta, jolloin huolehdin sivuston toimivuudesta. Eli WordPress-järjestelmä sekä plugin-ohjelmat pysyvät ajan tasalla (tietoturvallisena). Ylläpitoon kuuluu myös sivuston varmuuskopiointi kerran kuussa.

Petäjäveden apteekki -verkkosivusto, toteutus SV-palvelu Henry Moilanen

Pin It on Pinterest